DISTANCE LEARNING

З понеділка, 16 березня, на Youtube – каналах кафедр будуть розміщені відеолекції.
Як знайти доступ до них?

На порталі АСУ (http://acs.nlu.edu.ua/) натиснути розділ «Навчально – методичні матеріали», перейти до «Методичних відеоматеріалів» та обрати потрібну кафедру, де будуть вказані посилання на відповідні канали.

Відеолекції будуть доступні у двох форматах: запис та он–лайн. Графік он-лайн лекцій буде розміщений на порталі АСУ та на сайті університету

З 18 березня кафедри поступово будуть наповнювати розділ «Навчально – методичні матеріали» матеріалами для самостійної роботи (завданнями, нормативно –правовими актами, рекомендованою літературою тощо).
Кафедрами розроблено графіки індивідуальних консультацій та чергувань науково – педагогічних працівників.
Яка мета даного нововведення?

У разі виникнення запитань під час засвоєння матеріалу студенти матимуть змогу звернутися за допомогою та роз’ясненнями телефоном чи електронною поштою.

Усі контактні дані та графіки будуть опубліковані на офіційному сайті Університету. Кафедри та деканати (дирекції) працюють в штатному режимі!

Окрім, обов’язкових форм дистанційного навчання, окремими кафедрами та викладачами запроваджуються варіативні способи комунікації у соціальних мережах.
Для успішного засвоєння матеріалу та здійснення поточного контролю студентам буде доступний Портал навчальних електронних інформаційних комплексів (https://neik.nlu.edu.ua/)